Professioneel Engels watersport

professioneel Engels watersport

Nederlands - Engels vertaling van 'watersport' woordenboek |; gerelateerd |. Nederlands. Engels. watersport [m] (de ~) {zn.} aquatics water sport. watersport. Steenkolenengels is hilarisch, maar je slaat er wel een pleefiguur mee. Daarom drie manieren om je zakelijk Engels te verbeteren. 2 dagen geleden Bal Watersport in Bruinisse houdt 21 september aanstaande vanaf uur Het draait om watersport, zodat ook nautische artikelen te koop zullen zijn. . in Engels en Duits en heb je ook sterke affiniteit met de watersport?. NL: Op de Ötzer Ache wordt in verschillende plaatsen rafting en andere vormen van actieve watersport aangeboden EN: On the Ötzer Ache, in various places. Zakelijk Engels training in St. Julians, Malta Bestem ook een gedeelte van je vrije tijd na de intensieve cursus Engels, om volop van de stranden en watersport . Als ervaren tweetalige bijles/privéles engels docent, business english coach én near-native speaker werk ik momenteel al 7 jaar met.

U heeft te veel verzoeken ingevoerd waardoor Linguee uw computer heeft moeten blokkeren.

[Whitepaper] Hoe kom je deskundig en professioneel over in het Engels Steenkolenengels is hilarisch, maar je slaat er wel een pleefiguur mee. Daarom drie manieren om je zakelijk Engels te verbeteren. Nederlands - Engels vertaling van 'watersport' woordenboek |; gerelateerd |. Nederlands. Engels. watersport [m] (de ~) {zn.} aquatics water sport. watersport. NL: Op de Ötzer Ache wordt in verschillende plaatsen rafting en andere vormen van actieve watersport aangeboden EN: On the Ötzer Ache, in various places. 2 dagen geleden Bal Watersport in Bruinisse houdt 21 september aanstaande vanaf uur Het draait om watersport, zodat ook nautische artikelen te koop zullen zijn. . in Engels en Duits en heb je ook sterke affiniteit met de watersport?. Met de AXIWI communicatiesystemen voor watersport kunt u geheel hands free als voor zakelijk gebruik voor de professionele binnenvaart. Vanaf 8 maart: cursus engels in amsterdam (a2-b1) conversatie Werk met een slimme, vriendelijke en professionele native-speaker docent.

"watersport" vertalen - Engels

Wat klopt er niet? Meest gelezen afgelopen week. Een marifoon is een belangrijk communicatiemiddel op het water. Een nieuwe poging lukte ook net niet, terwijl het record op stond, deed hij er dagen. Zeilen in wedstrijdverband vereist een goede communicatie tussen kapitein en bemanning. Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen. professioneel Engels watersport